• 13. april 2024 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter

Rhythm of the Dance


Oplev et storslået jubilæumsshow når Rhythm of the Dance fejrer 25 år på landevejen i 2024 hos Ringsted Kongrescenter!

The National Dance Company of Ireland, byder på eventyrlig underholdning af absolut høj klasse og professionalisme i denne nye produktion af ”Rhythm of The Dance”. ”Rhythm of The Dance” er denne gang på verdensomspændende jubilæumsturne. De har turneret i 25 år, hvilket gør det til det længst kørende irske danseshow i verden. Succesen er ikke til at tage fejl af!! Fans world wide får salen til at bruse, når de klapper og tramper foden i gulvet i takt med danserne til den keltiske musik i et to timer langt vidunderligt show.

De prisvindende danserne stjæler det meste af billedet og publikums gunst, og akkompagneres af de bedste live musikere og sangere. Det er uden sammenligning magisk, når de på tælling forbliver i formation og til perfektionisme koreograferet, flytter fødderne ens, eminent, hurtigt og præcist.

Showet er en rejse gennem Irlands historie – fra de gamle myter og legender til den moderne og urbane nutid. Dansen gengiver ligeledes en rejse fra den oprindelige irske dans, der har dannet fundamentet for al irsk dans, og frem til den nye moderne. Alt er kombineret med unik lyssætning og fantastisk smukke kostumer, hvilket giver denne forestilling en plads blandt de bedste af slagsen.

Musikerne mestrer mange forskellige instrumenter, heriblandt forskellige fløjter, guitar og trommer. Udover at akkompagnere danserne, indtager de selv hele scenen og fremfører den keltiske musik helt fortryllende.

Rhythm of The Dance glæder sig til at optræde for dansk publikum igen – gå ikke glip af dette humørløftende vidunderlige show, når de kommer til Danmark i 2024 og fejrer deres 25 års jubilæum.

  • 13. april 2024 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter