• 24. februar 2024 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter

Se Venedig og Dø


Gå ikke glip af denne fremragende hyldest til toppen af poppen i 70’erne når “Se Venedig og Dø” gæster Ringsted Kongrescenter i 2024!

Efter de sidste par års store succeser med hyldestkoncerterne In The Air Tonight og Candle In The Wind vender MusicalDanmark i foråret 2024 blikket hjem mod Danmark og den danske musikbranche. SE VENEDIG OG DØ er den musikalske historie om den danske musikbranche i slutningen af 1970’erne. Dengang hvor de største navne hed Gasolin, Shu-Bi-Dua, Sebastian og C.V. Jørgensen.

I slutningen af 70’erne er situationen i musikbranchen helt anderledes end i dag. Branchen er præget af hård konkurrence om, at være det største og mest succesfulde band – om at være ”rock kongen” af Danmark. Op i gennem 70’erne har Gasolin siddet sikkert på tronen, som Danmark ubestridt største rockband. Men i 1978 er den epoke slut, da bandet beslutter at opløse sig selv.

Kronprinsen er Shu-Bi-Dua. Et band som er elsket af danskerne men hadet af medlemmerne af Gasolin. Shu-Bi-Dua står klar til, at overtage tronen ligeså snart, at Gasolin er væk. Som et sidste – og måske desperat træk, så forærer Gasolin et sikkert hit, “Se Venedig og dø” til Lone Kellermann i håbet om, at hun kan videreføre deres succes, fremfor at Shu-Bi-Dua gør det…

I SE VENEDIG OG DØ kan I se frem til at høre en lang række af de største og mest elskede danske hits fra slutningen af 70’erne fra både Gasolin, Shu-Bi-Dua, Sebastian, C.V. Jørgensen, Rugsted & Kreutzfeldt m.fl.

På scenen vil de medvirkende sangere og musikere, bl.a. Jonas Rasmussen, Morten Bytofte og Rikke Lillevang m.fl. give den fuld gas (!) i alle de store sange, så SE VENEDIG OG DØ kan blive en forrygende aften, som både vil berøre og begejstre, og som uden tvivl vil ende i den store fællessang.

SE VENEDIG OG DØ er produceret af MusicalDanmark fra Århus.


Dette show er en del af KulturKlubben

Medlemmer af KulturKlubben kan købe billetter til 175 kr. + gebyr. Betingelser er gældende.

Læs mere om KulturKlubben her: ringstedkongrescenter.dk/kulturklubben/

  • 24. februar 2024 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter