• 2. marts 2023 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter

The Magical Music of Harry Potter


Oplev den bedste musik fra Harry Potter-filmene og musicalen fremført af The Moldavian State Orchestra den 2. marts 2023 i Ringsted Kongrescenter.

Harry Potter-filmene er nogle af de mest succesfulde biograffilm. De er baseret på de lige så populære bøger af J. K. Rowling. Og derfor kender alle børn og unge Harry Potter og den magiske verden, der er danne rammerne i fortællingen om Harry Potter.

Den prisvindende filmmusik præsenteres nu som en koncert med besøg af en af Weasley brødrene, stjernesolister, kor og symfoniorkester, der vil sætte liv Harry Potters magiske musik.

Koncerten byder på de største musikalske øjeblikke i fortællingen om Harry Potter. Publikumsfavoritten Chris Rankin, der spillede Percey Weasley i Harry Potter-filmene, gør koncerten uforglemmelig med al slags sjov og god humor. Publikum bliver præsenteret for en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, kærlighed og samhørighed i den farlige verden af tryllekunstnere. 

Programmet inkluderer film-soundtracks fra fire gange Oscar-vinder John Williams, Patrick Doyle, Nicolas Hooper og Oscar-vinder Alexander Desplat samt den bedste musik fra teaterstykket “Harry Potter and the Cursed Child”. Teaterstykket, er betragtet som et af verdens bedste, og har modtaget mange priser i London og New York.

Arrangør: Star Entertainment

  • 2. marts 2023 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter