• 3. februar 2024 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter

The Rainbow Cabaret


Oplev The Rainbow Cabaret i Ringsted Kongrescenter! Glæd jer til et festfyrværkeri af et fusions-scenekunstprojekt, der gennem store armbevægelser og høj performance-kvalitet fejrer diversiteten.

I en tid, hvor seksualitet, kønsidentitet og normer skaber stor debat i samfundet, har vi skabt et show, der bakker op om retten til ikke blot at være sig selv, men til at fejre lige præcis hvem man er med stolthed.

For at gøre dette, har The Rainbow Cabaret samlet et hold professionelle Dragperformere, sangere, cirkusartister og dansere fra hele Danmark.

Forestillingen er et stilbevidst mix af den klassiske kabaret, den showstoppende musical og den contemporary musik, vi kender fra radioen – alle med en fælles æstetik, som danner rammen om et underholdende og indholdsrigt helaftensshow.

Showets dramaturgi følger den traditionelle varieté-stil, hvor showet bygges op af soloartisternes individuelle optrædener – som en del af projektets fusion-genre samles disse gennem informative speaks og fællesnumre, som taler ind i den overordnede røde tråd og showets intention: at inspirere til kærlighed og fejre individets frihed, stolthed og diversitet.

Udover at være et farverigt show af utroligt høj kvalitet, er The Rainbow Cabaret en rig mulighed for at tilbyde plads og information omkring emnet ”identitet” – noget, som er universelt, og som alle kan relatere til og have brug for.


Dette show er en del af KulturKlubben

Medlemmer af KulturKlubben kan købe billetter til 175 kr. + gebyr. Betingelser er gældende.

Læs mere om KulturKlubben her: ringstedkongrescenter.dk/kulturklubben/

  • 3. februar 2024 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter