fbpx
  • 27. marts 2025 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter

Tim Christensen & Danmarks Underholdningsorkester


Oplev Tim Christensen i symfoniske rammer på tour med Danmarks Underholdningsorkester. Koncerten rammer Ringsted Kongrescenter 27. marts 2025!

Sammen med landets dygtigste symfoniske orkester, sætter Tim Christensen nye toner til sit markante bagkatalog på sin landsdækkende tour med Danmarks Underholdningsorkester i foråret 2025.

Tim Christensens sangskrivning er som en lyd af rebelsk overdrive på teenager-værelset, mindet om den første forelskelse og en betontung klippe til midtvejskrisen. Han forener rock med det klassiske gennem nye harmonier med Danmarks Underholdningsorkester.

Orkesteret ser frem til at udforske Tims musik og dykke ned i dens symfoniske dybder. Koncerterne i 2025 er en sjælden chance for at opleve denne kombination af 45 klassiske musikere og Christensens enestående sangskrivning.

Tim Christensen debuterede med ’Secrets On Parade’ i 2000, fulgt af hits som ’Love Is A Matter Of…’ og ’Right Next to the Right One’. Sidste år markerede han 20-året for ‘Honeyburst’ på tour med The Damn Crystals, hvilket modtog ros fra både GAFFA og Politiken.

  • 27. marts 2025 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter