• 20. april 2023 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter

Verden ifølge Pelle


Efter 35 shows med fyldte sale forlænger “Verden ifølge Pelle” turnéen ind i 2023. Oplev Trine Gadebergs succes-show igen i Ringsted Kongrescenter til foråret!

Trine Gadebergs populære satirefigur, “Pelle”, har over ni millioner visninger på Facebook og YouTube og har medvirket i en række optrædener hos de danske revyer. I oktober 2022 var der premiere på figurens allerførste one-child comedyshow med titlen Verden ifølge Pelle, der også inviterer andre af Trine Gadebergs velkendte karakterer med på scenen. Med mere end 20.000 solgte billetter og 35 shows med fyldte sale i løbet af de seneste måneder forlænges den succesfulde turné nu med 15 ekstra shows i foråret 2023.

Publikum er vilde med Trine Gadeberg og den ”fem og en halv-år gamle” Pelle, når harsk samfundskritik og satire strømmer igennem videoerne på YouTube – og hele efteråret har den ukronede revydronning for første gang haft “Pelle” med under armen på landevejen og rejst Danmark rundt med sit one-child comedyshow, Verden ifølge Pelle.

Med fire- og femstjernede anmeldelser, fyldte sale i 35 byer og mere end 20.000 solgte billetter kan det hermed bekræftes, at “Pelle” også fungerer på de store scener landet over. Grundet den store succes forlænges turnéen nu med 15 ekstra shows i foråret 2023.

Trine Gadeberg fortæller:

“Det har været helt fantastisk at opleve, hvor varmt publikum har taget imod Verden ifølge Pelle, som er mit første one-child comedyshow, hvor “Pelle” har hovedrollen. Han har naturligvis taget sine gode venner med på scenen, og gæsterne i salen har dermed fået både garvede revy-kendinge og nye personligheder at se. Jeg er meget beæret og stolt af, at vi får mulighed for at tilføje hele 15 shows til en i forvejen lang turné, og jeg glæder mig virkelig meget til foråret nu!”

  • 20. april 2023 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter