The Ole Glow Show med Ole Henriksen i Ringsted Kongrescenter
Udsolgt

FLYTNING AF ARRANGEMENT

I samråd med Ole Henriksen, Tajmer Booking & Ringsted Kongrescenter er der blevet valgt at flytte Ole Henriksen show 02. maj til 24. september kl. 20.00

Vi har alle har en forpligtelse til at forebygge mod en yderligere spredning af Corona virus, og derfor flyttes arrangementerne for at være på den sikre side, så at vi alle igen kan samles til fantastiske kulturoplevelser.

Billetkøbere vil blive tilbudt erstatningsshow 
Billetter til 02 maj vil være gældende til 24. september kl. 20.00

Hvis du ønsker din billet refunderet skal henvendelse ske til Ticketmaster på mail servicecenter@ticketmaster senest d. 30. april  2020.  Ønsker du dine billetter refunderet, bedes du oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling.
Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.
Du kan også gøre det via dette link: https://help.ticketmaster.dk/hc/da/requests/new?ticket_form_id=360000135598 

Ole Henriksen foredrag - The Ole Glow Show

Nu er Ole Henriksen tilbage i Ringsted Kongrescenter med sit helt nye show "The Ole Glow Show" lørdag 2. maj 2020, kl. 20.00.

Glæd jer til et fantastisk foredag, og find ud om Ole Henriksen virkelig selv finde på hvilke ingredienser, der skal i hans produkter?
Danser han også med sine ansatte og kollegaer ude på verdensscenen?
Og hvordan er det lykkedes for den lille nordjyde at opbygge et verdensomspændende luksusbrand og blive en af Danmarks mest succesfulde forretningsmænd på verdensscenen nogensinde?

Som noget helt nyt tager Ole Henriksen ud med et show, som omhandler hans gode forretningssans, hans idérige, motiverende og inspirerende indgangsvinkel til iværksætteri og ikke mindst hans helt ekstraordinære, positive og anerkendende tilgang til livet som leder og kæmpe forbillede for tusinder af mennesker i hele verden. Oles livsglæde og evige nysgerrighed gennemsyrer hans dagligdag - både privat og på jobbet - og så sandelig også på en aften med The Ole Glow Show.

Glæd dig - I LOVE IT!

Nyd en dejlig buffet inden showet
Få en god start på aftenen, og nyd en dejlig buffet fra kl. 18.00 inden showets start.
Pris 225 kr. ekskl. gebyr