Lis Sørensen i Ringsted Kongrescenter
Udsolgt

Lis Sørensen er tilbage i Ringsted Kongrescenter

Glæd jer til Lis Sørensens smukke vokal og varme optræder i Ringsted Kongrescenter 7. februar 2020 kl. 20.00.
Det er mere end 7 år siden sidst Lis Sørensen optrådte i Ringsted Kongrescenter. Det er derfor en gensynsglæde når en af danmarks mest succesrige musikere kommer til Ringsted.

Efter stor succes i ’Toppen af Poppen’ og en arena- og sommer turné med AnneSanneLis vender Lis Sørensen nu tilbage til scenen med hendes eget stærke orkestre som består af Jonas Krag, Mikkel Riber, Steen Rasmussen og Mads Michelsen.

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier samt nye forrygende numre. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere, med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

Her er virkelig en sangerinde, som skiller sig ud, og hvis erfaring og passion skinner igennem på hver en scene, som spænder fra Jersie Forsamlingshus til Det Kgl. Teater. Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk væren i øjeblikket.

Nyd en dejlig buffet inden showet
Få en god start på aftenen, og nyd en dejlig buffet fra kl. 18.00 inden showets start. Pris 225 kr. ekskl. gebyr