Mads Langer Twenty-Twenty Tour i Ringsted Kongrescenter
Få billetter

Mads Langer er tilbage i Ringsted Kongrescenter 29. februar 2020 kl. 20.00 med sin turné Twenty-Twenty Tour.

Med rette kan Mads Langer kalde sig en Danmarks mest hårdarbejdende og dedikerede musikere, med et unikt talent inden for sangskrivning og en uforglemmelig stemme.
Med utallige udsolgte koncerter, talrige platinsælgende singler, albums og over 100 millioner streams, har Mads Langer befundet sig i den absolutte superliga på den danske stjernehimmel i efterhånden mange år. Også i udlandet bliver han ved med at markere sig. Senest har han haft stor succes uden for de danske grænser med singlen Me Without You, der også herhjemme er blandt de allerstørste hits i 2019

Man kan godt glæde sig til den forstående turné, for Langer kommer direkte fra studiet i LA & London, hvor han har indspillet et helt nyt album med Eg White og Evan Bogart, der begge står bag nogle af de allerstørste kunstnere som Adele, Beyoncé, Sam Smith og mange flere. “Jeg har både tænkt mig at være helt alene på scenen i mit akustiske solo univers, men folk kan også glæde sig til mit 8 mand store internationale band. Jeg drømmer om at lave en koncert, hvor man kommer hele registret igennem. Hvis vi har grædt, grinet og danset, så har det været en god aften” siger Langer og fortsætter: “For mig handler koncerterne om at samles i et fælleskab, hvor forskelligheder og alle verdens problemer forsvinder for en stund. Det er bare musikken og os.“Billetpris:
Ståplads 335 kr. ekskl. gebyr pr. billet
Siddeplads: 385 kr. ekskl. gebyr pr. billet

Nyd en dejlig buffet inden showet
Få en god start på aftenen, og nyd en dejlig buffet fra kl. 18.00 inden showets start.
Pris 225 kr. ekskl. gebyr

Varighed:
75 minutter uden pause