Malurt SuperLive 2020 koncert i Ringsted Kongrescenter
Få billetter

I samråd med Malurt & Ringsted Kongrescenter er der blevet valgt at flytte: Malurt, 14. oktober 2020 klokken 20.00 til 13. maj 2021 kl. 20.00 

MALURT ønsker brændende at gennemføre den succesrige og anmelderroste reunion-turné, der blev afbrudt ved corona-nedlukningen efter de fem første koncerter. Turnéen skulle efter planen genoptages til september, men uvisheden råder i musikbranchen, og ingen tror pt. for alvor på, at man får lov at levere ægte rockshows med et tusindtalligt publikum til efteråret. 
MALURT har altid - og i særlig grad - været indbegrebet af synergi med publikum, og bandet vil ikke risikere at skulle byde hverken publikum eller sig selv at skulle give nedskalerede shows ved evt. at halvere antallet af publikum og holde afstand under koncerterne. Det er bare ikke MALURT! 
SuperLive-turnéen udskydes derfor til april-maj 2021. Til den tid vil alle begrænsninger forhåbentlig være fortid, så MALURT igen kan møde publikum i ægte rock-ånd. 
Allerede købte billetter er gyldige til de nye koncertdatoer i 2021. 
 
 
For refundering:
Ønsker du din ordre refunderet bedes du udfylde formularen, senest den 1. august 2020, ved at klikke her: https://help.ticketmaster.dk/hc/da/requests/new?ticket_form_id=360000135598
Billetprisen vil blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder.
Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

 

Rocklegenderne fra MALURT bliver gendannet


Danske rockelskere har drømt om det i umindelige tider, og nu sker det: “MALURT kører bandbussen ud af langtidsparkeringen”, meddeler gruppens frontmand Michael Falch. “Vi gør det i anledning af 40-året for vores debut med Kold Krig fra 1980, og det sker i form af en eksklusiv forårstur i 2020" fortæller Michael Falch.

Michael Falch udtaler: “MALURT betragter præmissen for comeback’et som rendyrket nostalgi. Der er intet nyt under solen. Kun alle de gamle sange. Vi skal ikke ud og bide skeer med tidsånden. Det er bare gammelt venskab med eventyrlyst, men vi brænder til gengæld for det”.
Ikke desto mindre klinger titlerne på MALURTs vitale klassikere stadig forbløffende aktuelle - Kold Krig, Superlove, Mød mig i Mørket, Spøgelser, Black-out, Neonsolen, CPR, Den eneste i Verden, Sort Søndag og Lev stærkt...

Vi ses igen var titlen på den publikumsfavorit, som MALURT altid afsluttede deres rockshows med. Nu holder de så, hvad de lovede dengang, og det øjeblik har gamle fans ventet længe på - og også de, der i sin tid var for unge eller slet ikke var født endnu får nu chancen for at opleve MALURT-ånden live.
MALURT har gennem tiden været lydspor til blod, sved og tårer, store doser romantik og til mange både mørke og lykkelige stunder. Det er tid til at finde cowboyjakken frem fra gemmerne igen! Et legendarisk dansk rockband er vækket til live og er på vej tilbage til et nyt eventyr i skinbarlig nutid.

Oplev Rocklegenderne fra MALURT lørdag 7. marts 2020, kl. 20.00.