Malurt SuperLive 2020 koncert i Ringsted Kongrescenter
Få billetter
Statsministeren har netop meddelt at alle arrangementer med over 1000 deltagere bør aflyses grundet
risikoen for corana smitte. Malurt Koncerten i Ringsted Kongrescenter  lørdag d. 7. marts er derfor flyttet.
Malurt og Ringsted Kongrescenter tilbyder erstatningskoncert torsdag d. 28. maj kl. 20.00
Billetter til koncerten den 7. marts er gældende til koncerten den 28. maj.
Hvis du ønsker din billet refunderet skal henvendelse ske til Ticketmaster på tlf. 7015 6565 man-fredag 10-17 eller på mail kundeservice@ticketmaster.dk senest d. 20. marts  2020.  Ønsker du dine billetter refunderet, bedes du oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling.
Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

 

Rocklegenderne fra MALURT bliver gendannet

Danske rockelskere har drømt om det i umindelige tider, og nu sker det: “MALURT kører bandbussen ud af langtidsparkeringen”, meddeler gruppens frontmand Michael Falch. “Vi gør det i anledning af 40-året for vores debut med Kold Krig fra 1980, og det sker i form af en eksklusiv forårstur i 2020" fortæller Michael Falch.

Michael Falch udtaler: “MALURT betragter præmissen for comeback’et som rendyrket nostalgi. Der er intet nyt under solen. Kun alle de gamle sange. Vi skal ikke ud og bide skeer med tidsånden. Det er bare gammelt venskab med eventyrlyst, men vi brænder til gengæld for det”.
Ikke desto mindre klinger titlerne på MALURTs vitale klassikere stadig forbløffende aktuelle - Kold Krig, Superlove, Mød mig i Mørket, Spøgelser, Black-out, Neonsolen, CPR, Den eneste i Verden, Sort Søndag og Lev stærkt...

Vi ses igen var titlen på den publikumsfavorit, som MALURT altid afsluttede deres rockshows med. Nu holder de så, hvad de lovede dengang, og det øjeblik har gamle fans ventet længe på - og også de, der i sin tid var for unge eller slet ikke var født endnu får nu chancen for at opleve MALURT-ånden live.
MALURT har gennem tiden været lydspor til blod, sved og tårer, store doser romantik og til mange både mørke og lykkelige stunder. Det er tid til at finde cowboyjakken frem fra gemmerne igen! Et legendarisk dansk rockband er vækket til live og er på vej tilbage til et nyt eventyr i skinbarlig nutid.

Oplev Rocklegenderne fra MALURT lørdag 7. marts 2020, kl. 20.00.