Normal

Naturally 7 - Eksklusiv a cappella koncert

Kom med til en helt unik a capella koncert med Naturally 7, hvor man virkelig vil få en oplevelse uden lige og huske som noget specielt.
Naturally 7 spiller nemlig helt uden instrumenter og fremfører koncerten a capella - De omdanner deres stemmer til menneskelige instrumenter og producerer ubesværet musik af enhver genre.
 

Naturally 7 består af 7 fantastiske mænd fra Harlem. Deres vokale koreografi er så perfekt sammenvævet, at den musikalske maestro Quincy Jones, udråbte dem til ”Den bedste a cappella-gruppe i verden!” 

Det er heller ikke uden grund at de var support for superstjernen Michael Bublé på fire af hans verdensturnéer, hvor de sammen gav 467 koncerter i 25 lande foran 4 millioner tilskuere.

I foråret deltog de i James Cordens TV-program ”Verdens Vildeste Talenter” for USA, hvor de blev kåret til verdens bedste gruppe efter at have optrådt med Coldplays ”Fix You”, Phil Collins ”In The Air Tonight” og deres egen ”Wall of Sound”. 

Til foråret udkommer deres 11. studioalbum, og samtidig fejrer de deres 20-års jubilæum med en Verdens turné der også bringer dem til Danmark, hvor de giver bare to koncerter. 

Vi kan næsten ikke vente med at præsentere denne fantastiske gruppe for jer, men når noget er ren magi, så er det bestemt ventetiden værd. Naturligvis……Naturrally 7.Nyd en dejlig buffet inden showet
Få en god start på aftenen, og nyd en dejlig buffet fra kl. 18.00 inden showets start. Pris 225 kr. ekskl. gebyr

Showet forventes at vare 90 minutter.