Niels Lan Doky 2020 koncert i Ringsted Kongrescenter
Normal


FLYTNING AF ARRANGEMENT:

 

 

I samråd med Niels Lan Doky & Ringsted Kongrescenter er der blevet valgt at flytte Niels Lan Doky´s koncert til 21. oktober kl. 20.00

Vi har alle har en forpligtelse til at forebygge mod en yderligere spredning af Corona virus, og derfor flyttes arrangementerne for at være på den sikre side, så at vi alle igen kan samles til fantastiske kulturoplevelser.

Billetkøbere vil blive tilbudt erstatningsshow 
Billetter til 22. april vil være gældende til 21. oktober kl. 20.00

Hvis du ønsker din billet refunderet skal henvendelse ske til Ticketmaster på mail servicecenter@ticketmaster senest d. 23. april  2020.  Ønsker du dine billetter refunderet, bedes du oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling.
Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

 

Jazzpianisten Niels Lan Doky på sin første landsdækkende Danmarksturné i over 10 år.

Niels Lan Dokys faste trio, tæller udover ham selv to danske musikere, som er en generation yngre end kapelmesteren selv og hører til de allerstørste jazztalenter Danmark nogensinde har fostret, nemlig kontrabassisten Tobias Dall og
trommeslageren Niclas Bardeleben.


Niels Lan Doky har i en lang årrække tilhørt verdenseliten og har udgivet over 40 albums i eget navn og har vundet utallige priser, anerkendelser, guldplader m.v. i både Europa, USA, Canada og Asien.
Han startede sin professionelle karriere i en alder af kun 13 år og har spillet med de fleste af jazzens største koryfæer samt optrådt for verdenseliten (Pave Johannes Paul II, Roger Moore, m.fl.). På hendes 70-års fødselsdag i 2010 slog HM Dronning Margrethe II Niels Lan Doky til Ridder af Dannebrog. 
OBS: Den 8. november 2019 udsender trioen deres 1. jule single, “Let It Snow”, med jazztrompet-ikonet Randy Brecker som gæst - og allerede den 15. november udkommer trioens 2. julesingle, “Silent Night”. Begge udkommer worldwide på samtlige streaming platforme samt i begrænset fysisk oplag (CD) i USA. I både januar, februar og marts 2020 udsender trioen hver måned en ny single fra deres nye kommende album, og i april lige umiddelbart før turnéens start udkommer selve albummet, som hedder “River Of Time.”

Nyd en dejlig buffet inden showet
Få en god start på aftenen, og nyd en dejlig buffet fra kl. 18.00 inden showets start.
Pris 225 kr. ekskl. gebyr