Få billetter

Oplev en helt unik kirkekoncert med Sissel Kyrkjebø i Sct. Bendts Kirke


I 2019 fejrede Sissel Kyrkjebø sin 50-årsdag, og man kan 18. marts 2022 kl. 20.00 opleve "Reflections" i Sct. Bendts Kirke.


Fra den dag startede hun løbet med udgivelsen af ​​50 nye sange, en hver uge, og i efteråret 2021 bringer hun de nye sange på turné for første gang.


Kombinationen af ​​Sissels bemærkelsesværdige stemme og evne til at kommunikere har gjort hende til en meget efterspurgt kunstner over store dele af verden. Hendes unikke sceneudstråling får publikum til at føle, at hun synger direkte til dig og kun dig. Det igangværende musikalske projekt "Reflections" er nye optagelser af tidløse sange fra 1920'erne til i dag.
For hver af de 50 sange frigiver hun også en musikvideo og en interviewvideo, som fans kan følge via hendes sociale medier og på hjemmesiden sisselmusic.com.

”Efter at have arbejdet i studiet med 50 sange og lavet 50 musikvideoer ser jeg frem til endelig at præsentere et uddrag fra mit Reflections-projekt live. Koncert vil blive oprettet på kun omhyggeligt udvalgte koncertlokaler i Norge, Sverige og Danmark, ”siger Sissel.

Siden Sissel udgav sit første soloalbum som 16-årig, har hun haft en enorm succes både hjemme og i udlandet, og i Norge omtales hendes stemme som en national skat.
Gennem en lang karriere har hun samarbejdet med kunstnere som Diana Krall, Placido Domingo, Warren G, Bryn Terfel og José Carreras for at nævne nogle få.
Sissels stemme er også stærkt forbundet med større film som Titanic og Ringenes Lord.

Billetpris: 595 kr. ekskl. gebyr
Bemærk at koncerten er i Sct. Bendts Kirke