Normal

Sømændene i Ringsted Kongrescenter

Ringsted Kongrescenter bliver omdannet til Ringsted Havn 15. november 2019 kl. 20.00, når Sømændene kommer i land og spiller op til en rigtig sømandsfest!

Sømændene er kendt og elsket for, at genoptage den klassiske vise- og swingtradition og hele ideen om, at udsætte den sangskat for et vanvittigt show, høj teknisk musikalitet, konfettikanoner, bajere, lakridspiber og glimt i øjet er jo komplet imod enhver musikalsk fornuft.

Besætningen er en broget flok lige fra Styrmanden Jeppe Vig Find i front, ulasteligt klædt i jakke, hvid skjorte og slips til vigtige besætningsmedlemmer i overalls, træsko, banjo og mere brovtende attitude end frontmanden.
Sømændenes univers består af tjære, tovværk, blankpoleret messing, bardiske og kanoner og tager udgangspunkt i en tid hvor der var flere værtshuse end cafeér, flere sildemadder end sushistykker og flere sømænd end bloggere.


Sømændene er et veltiltrængt frirum fra det daglige ræs og en legimitation af det naturlige ønske om noget så simpelt som en bajer og en fest.


Nyd en dejlig Sømandsbuffet inden showet
Få en god start på aftenen i Messen, når Sømændenes Kabysse leverer en dejlig sømandsbuffet fra kl. 18.00 af.
Prisen er kr. 225,- pr. person.

KONCERTweekend indeholder: Billet, buffet, overnatning, morgenmad samt en voucher til shopping i Ringsted Outlet. Kr. 1095,- pr. person ekskl. gebyr.


Billetpris:
Ståplads: 255 ekskl. gebyr
Siddeplads: 285 kr. ekskl. gebyr

Varighed
Showet var ca. 2x45 minutter. Der vil være pause.