Normal

Søs Fenger - Intim koncert
– en aften i tæt samspil med sangerinden, musikken og publikum

Musikforeningen Roxy & Ringsted Kongrescenter glæder sig til at byde jer velkommen til en koncert, hvor Søs i tæt kontakt med publikum, personligt og ærligt øser ud af sine mange oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde, kvinde med stort socialt engagement - om sin store passion; at gøre en forskel i samfundet, musikken og de virkelige historier bag de mange, gode sange!

Oplev Søs Fenger helt tæt på før koncerten i et eksklusivt interview ved at købe "billet inkl. buffet & eksklusivt interview - 525 kr. ekskl. gebyr" 

Søs Fenger siger om koncerterne: ”Jeg har spillet utroligt meget som kvartet inden vi besluttede at prøve et så intimt og spændende udtryk som med trio.
Vi elsker det skrøbelige udtryk og den luft og plads, der er til at udfolde sig og komme tæt på publikum. Triokoncerterne er som regel med kontrabas og diverse strengeinstrumenter. De musikere jeg bruger kender mine sange så godt, at de kan tilføre dem et ekstra lag og være med til at fortolke og improvisere. Vi oplever nærmest en elektrisk ladet stemning i salen, når vi optræder med dette format. Man mærker samspillet mellem os på scenen og kan samtidig glæde sig over sangenes spændvidde.”

Nyd en dejlig buffet inden showet & eksklusivt interview
Få en god start på aftenen, og nyd en dejlig buffet fra kl. 18.00 inden showets start.
Kl. 19.10 - eksklusivt interview med Søs Fenger
Pris 525 kr. ekskl. gebyr

KONCERTweekend
KONCERTweekend indeholder: Billet, buffet, overnatning, morgenmad, eksklusivt interview samt en voucher til shopping i Ringsted Outlet. Kr. 995,- pr. person.