Normal

The Billy Joel Songbook i Ringsted Kongrescenter

Man kan godt glæde sig til The Billy Joel Songbook gæster Ringsted Kongrescenter fredag 22. november 2019, kl. 20.00. Her kan man opleve et 3 timers fantastisk show, der fejrer en af de fineste sangskrivere fra det 20. århundrede - Billy Joel.

Elio Pace fortolker Billy Joel med verdenstjernens tourband i ryggen. Det er 5. år i træk Elio Pace slår sit navn fast som en fortolker i særklasse af Billy Joel.

”Just The Way You Are” er det hit fra 1977, som løftede Billy Joel ud på verdensscenen. 6 Grammyer har han vundet, foruden et væld af andre hædersbevisninger. 20 albums er det blevet til gennem årene med et salg på over 150 millioner albums.

Billly Joel er stadig aktiv som pianist og sanger, men tempoet er skruet ned. Elio Pace har derfor overtaget Billy Joels band og hans kæmpe katalog af sange og hits, så Billy Joels arv stadig kan formidles af en engageret sanger, med mange af de samme talenter, som gjorde Billy Joel til den stjerne han var og er.
 

Elio Pace

I en stjernekarriere som sanger / sangskriver, klaver spiller, producent og arrangør, har Elio Pace udført shows med Brian May, Huey Lewis, Glen Campbell, Gilbert O'Sullivan, Lulu, Mike Rutherford, Don Mclean, Tom Chaplin, Ronan Keating, Debbie Reynolds og Martha Reeves for blot at nævne nogle få; Elio optrådte også ved siden af legendariske guitarister James Burton og Albert Lee på London Palladium for Jerry Lee Lewis 80-års fødselsdag UK farvel Concert og spillede til Sandra Bullocks 30 års fødselsdag.
 

Nyd en dejlig buffet inden showet
Få en god start på aftenen, og nyd en dejlig buffet fra kl. 18.00 inden showets start.

Pris 225 kr. ekskl. gebyr

KONCERTweekend
KONCERTweekend indeholder: Billet, buffet, overnatning, morgenmad samt en voucher til shopping i Ringsted Outlet. Kr. 995,- pr. person.