Du er her

Kulturen er en del af os alle, den skaber følelser, tanker, nysgerrighed, giver glæde og oplevelser.  • Ringsted Kongrescenter bygning
Ringsted Kongrescenter er både et musikhus og kursus- og konferencecenter.

Kultur

Hvert år byder vi velkommen til mere end 35.000 kulturgæster via vores mere end 60 kulturarrangementer.

Med et bredt program er det nemt at finde noget for enhver smag.
Lige fra familieforestillinger og -koncerter til comedy, koncerter og forestillinger med ind- og udenlandske kunstnere, dans, teater og foredrag.
Kongrescentret har to scener, hvilket gør det muligt, at afholde mindre forestillinger og intime koncerter med op til 230 gæster, samt større produktioner og koncerter med op til 1500 gæster.

Igennem årene har navne som Thomas Helmig, Tina Dickow, Rasmus Seebach, tv-2, Volbeat, Anders "Anden" Matthesen, Mick Øgendahl og Nana Mouskouri lagt vejen forbi Ringsted Kongrescenter.

Kursus og konference

Med en central placering midt på sjælland og en let tilgængelighed både i bil og med offentlig transport, er Ringsted Kongrescenter et ideelt sted, at mødes når det gælder kurser, konferencer, udstillinger og mindre messer.

Der bliver årligt afholdt ca. 200 arrangementer.
Dette dækker både store sommermøder med 900 deltagere til mindre hverdagsmøder på 25 deltagere.
Med lokaler der kan tilpasses den enkelte arrangement, tilbyder vi stor fleksibilitet og skaber rammerne om kundernes arrangement.

Kulturpartner

Vi mener, at det er vigtigt, at forene erhvervslivet med kulturen og lade dem bidrage til hinanden både lokalt og regionalt.
Vores kulturpartnere styrker Ringsted Kongrescentrets kulturelle program og giver bl.a. mulighed for at udvidde kulturen.
Som kulturpartner skabes et samarbejde der giver synlighed og hospitality til den enkelte partner.

Kulturpartner klubben består af 13 virksomheder.


Vi glæder os til at byde dig velkommen i Ringsted Kongrescenter.