Jan Hellesøe - Forført i Ringsted Kongrescenter
Udsolgt

Jan Hellesøe - Forført

Danmarks dygtigste manipulationsekspert Jan Hellesøe kommer til Ringsted Kongrescenter med ekstra show 24. januar 2020, kl. 20.00.

Her vil han med sit show 'FORFØRT' benytte alt fra trance, manipulation, hypnose og optiske illusioner for at spille den menneskelige hjerne og synssans et puds:

- Jeg har i sinde at manipulere og forføre mit publikum. Men mest af alt vil jeg skabe en oplevelse, de sent glemmer. Der er mange, der spørger, om det jeg laver i TV også kan laves på en live scene - nu er der mulighed for selv at opleve det, siger Jan Hellesøe.

Jan Hellesøe er ikke bare kendt for DR3's underholdende program "Fuckr med dn hjrne", hvor han med stor succes udsætter både kendte og ukendte danskere for gådefulde psykologiske eksperimenter. Han har med stor succes også været vært på tv-programmerne 'Hypnodating', 'Det perfekte kup' og senest programmet 'Manipulator'.
 Nyd en dejlig buffet inden showet
Få en god start på aftenen, og nyd en dejlig buffet fra kl. 18.00 inden showets start.
Pris 225 kr. ekskl. gebyr 

Få en weekendoplevelse med KONCERTweeekend
KONCERTweekend indeholder: Billet, buffet, overnatning, morgenmad samt en voucher til shopping i Ringsted Outlet. Pris kr. 1095 kr. ekskl. gebyr pr. person.