Niels Hausgaard - DU VED, HVAD JEG MENER… i Ringsted Kongrescenter
Få billetter

FLYTING AF ARRANANGEMENT

I samråd med Niels Hausgaard, Panduro Management & Ringsted Kongrescenter er der blevet valgt at flytte Niels Hausgaard shows 3. & 8 april til 20. & 21 september.

Vi har alle har en forpligtelse til at forebygge mod en yderligere spredning af Corona virus, og derfor flyttes arrangementerne for at være på den sikre side, så at vi alle igen kan samles til fantastiske kulturoplevelser.

Billetkøbere vil blive tilbudt erstatningsshows.
Billetter til Niels Hausgaard Fredag 03. apr. 2020, kl. 19:30 er gældende til 20 september kl. 19.30 & Niels Hausgaard Onsdag 08. apr. 2020, kl. 19:30, er gældende til til 21 september kl. 19.30

Hvis du ønsker din billet refunderet skal henvendelse ske til Ticketmaster på tlf. 7015 6565 man-fredag 10-17 eller på mail servicecenter@ticketmaster senest d. 19. april  2020.  Ønsker du dine billetter refunderet, bedes du oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling.
Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.DU VED, HVAD JEG MENER…

Oplev Niels Hausgaard i Ringsted Kongrescenter 8. april 2020, kl. 19.30

Hausgaards koncerter er sjældent ens to aftener i træk. Selv siger han, at det hele står og falder med, hvor god kontakt, han opnår.
Han har turneret landet tyndt siden 72 og spiller lige gerne i øst som i vest. Hans erfaring er, at vi er forbavsende ens i Danmark.
Vores lyd og hastighed varierer efter, hvor tæt vi bor, men ellers er der ikke meget forskel. Heldigvis er vi meget uenige om mange ting, ellers var det ikke til at holde ud, mener han.
Hans yndlingsofre er de nærige, de selvretfærdige, de opstyltede, de der smasker ved bordet, de uvenlige osv. osv. De var tidligere samlet i det, der hed Liberal Alliance. De må jages hele året. De er aldrig fredede.
For Hausgaard har det unikke, det specielle, særlingene aldrig været godt stof. Det er det almindelige af det almindelige, der interesserer og morer ham. Det der kan betegnes som vores fælles skæbne, f.eks. religion og politik, samfundsforhold i det hele taget.
Det SKAL vi tale om, det er fundamentet i et demokrati, siger han og griner mod horisonten og tilføjer:
Vi skal ikke diskutere for at blive enige, men for at rumme mere
og komme videre.

Nyd en dejlig buffet inden showet
Få en god start på aftenen, og nyd en dejlig buffet fra kl. 17.30 inden showets start.
Pris 225 kr. ekskl. gebyr