Normal

Sound of Christmas 2019 - Juleshow

Sound Of Christmas så lyset for første gang i julen 2018, og var helt fantastisk juleshow!
Nu gentages succesen igen i Ringsted Kongrescenter 5. december 2019, kl. 20.00 med Annette Heick, Mikkel Schrøder og Kiki Brandt.
 

SOUND OF CHRISTMAS er et traditionelt juleshow for hele familien, med de mest elskede og kendte julemelodier,- lige til at synge med på. Men det er også et underholdende juleshow med komik, hvilket gør det til et stærkt musikalsk og humoristisk alternativ til andre juleshows.

For skal der ikke også være noget at grine af i julen? - spørger Heick & Schrøder, der er ophavsmændene  til det nye unikke julekoncept. 
Det er f.eks. komik på højt plan når Heick og Schrøder synger børne julesange, eller læser og mimer julens historie, så salen brækker sig af grin. Og musikalsk fås det ikke meget bedre når Kiki Brandt, Annette Heick og Mikkel Schrøders sprøde stemmer smelter sammen i tempo-fyldte julemedleys og klassiske julesange, understøttet af nogle af landets bedste musikere.

SOUND OF CHRISTMAS er kommet for at blive, så glæd dig til en magisk og underholdende julekoncert hvor ingen generationer lades i stikken, hvor alle kan være med, og hvor du med garanti går hjem med en julestemning som rækker helt til juleaften.

 

Nyd en dejlig buffet inden showet
Få en god start på aftenen, og nyd en dejlig buffet fra kl. 18.00 inden showets start.

Pris 225 kr. ekskl. gebyr