fbpx

Møder & Konferencer

Midt i hjertet af Sjælland møder du Ringsted Kongrescenter – et professionelt og fleksibelt møde- og konferencecenter med kapacitet til alt fra møder for 40 personer til større konferencer eller messer med op til 900 gæster.

Velkommen til Ringsted Kongrescenter

Med sin praktiske placering tæt ved motorvejen og blot 1,5 kilometer fra Ringsted Station parret med en unik geografisk placering blot 30 minutters kørsel fra det meste af Region Sjælland og Hovedstaden, tilbyder Ringsted Kongrescenter en række fleksible møde- og konferencelokaler fordelt på samlet 2000 m2.

Vores team vægter altid den personlige kontakt med kunden højest og hvert arrangement skabes derfor i direkte samspil med kunden. Her er der ingen fastlåste mødepakker og vores højeste prioritet er altid at skabe en helt unik oplevelse for vores kunder og deres gæster når de besøger Ringsted Kongrescenter.

Alle vores lokaler tilbyder moderne faciliteter med AV-udstyr af høj kvalitet. Derudover er der mulighed for at leje ekstra lys- og lydudstyr samt teknisk support til alle vores lokaler.

Vi kan tilbyde både lette og større anretninger. Vælg mellem flere forskellige morgenmadsanretninger, frokostretter, sandwiches eller 2-3 retters menuer - til både små og store arrangementer. Kaffe/te, kage, frugt og snacks kan vi også klare.

Til maden er der mulighed for at købe vand, øl og vin. Hvis I kun har brug for kaffe/the og kage eller frugt og snacks kan vi også klare dette.

Vi ser frem til at tage imod jeres bestilling.

Med et areal på 825 m2 er Store Sal kongrescenterets hjerte og rummer både plads til større konferencer og størstedelen af kulturen.

Salen er perfekt til større møder, konferencer, udstillinger, eller firmaarrangementer.

Store Sal er også udstyret med en scene på 135 m2.

Scenen bruges ofte i forbindelse med en talerstol til konferencer eller til underholdning. Hvis I ikke ønsker at gøre brug af scenen, kan den erstattes med et opbygget podie på gulvet foran scenen.

Har I brug for yderligere teknik eller assistance, kan vi hjælpe med PA, lydsystemer og kapacitet.

Kapacitet: Op til 900 siddepladser og 1500 stående.

Banketsalen er en af vores mindre sale, som anvendes til møder og mindre kulturarrangementer.

Banketsalen ligger ved siden af Store Sal og er på 270 m2.

Banketsalen kan skaleres ned til 180 m2, hvilket giver mulighed for at afvikle mindre møder fra 40 og op til 180 gæster.

Banketsalenhar et godt og naturligt lysindfald, hvilket giver et behageligt dagslys. Salen kan også mørklægges og bruges tit til de mere intime kulturarrangementer, hvor der er mulighed for at komme tættere på kunstneren.

Banketsalen kan åbnes op og blive en forlængelse af Foyeren og er derfor ideel til messer og andre arrangementer, som kræver mere plads.

Har I brug for ydeligere teknik eller assistance, kan vi hjælpe jer.

Kapacitet: Op til 180 siddepladser og 400 stående.

Vores Konferencesal giver mulighed for alle typer af møder, kurser eller workshops.

Vores Konferencesal ligger på 1. sal og er på 270 m2.

Konferencesalen kan justeres i størrelse, hvilket giver mulighed for at have møder fra 40 og op til 180 gæster.

Dette lokale er ideelt til mindre møder og workshops, da der er mulighed for at dele salen op i mindre lokaler.

Konferencesalen har et godt og naturligt lysindfald, hvilket giver et behageligt dagslys.

Har I brug for yderligere teknik eller assistance kan vi hjælpe jer.

Kapacitet: Op til 180 siddepladser og 400 stående.

Foyeren er Kongressens indgang til både møder, konferencer og kultur

Foyeren er på 300 m2 og bruges bl.a. som publikumsområde i forbindelse med koncerter og konferencer, men kan også bruges til spisning samt stand-område i forbindelse med messer og andre arrangementer, som kræver plads. 

Send os en forespørgsel - nemt og hurtigt

Har I brug for lokaler til jeres næste møde, kursus, konference, kongres, personalefest eller noget helt andet så send os en forespørgsel. I vil modtage svar inden for 24 timer eller den først kommende hverdag.

I er også velkomne til at kontakte os via telefon eller mail:

Kursus- og konferencekoordinator
Helle Grandjean
Telefon: 57626621
Mail: hegra@ringsted.dk