fbpx

KulturKlubben

KulturKlubben er store oplevelser til en fantastisk pris

I KulturKlubben giver vi dig en fantastisk mulighed for at købe billetter til en række udvalgte forestillinger til kun 175 kr. + gebyr pr. billet.

For den nette sum af 40 kr. kan du blive medlem af KulturKlubben og har nu mulighed for at vælge mellem en række store kulturoplevelser til særpris. Du skal vælge minimum 4 forestillinger.

Med et medlemskab er det muligt at købe flere billetter til samme forestilling i KulturKlubben.

Alle medlemmer fra sæsonen 2023/24 skal købe et nyt medlemskab. Det er ikke muligt at forny sit medlemskab fra sidste sæson.

Køb medlemskab her

Sådan får du rabat i KulturKlubben

Nederst på denne side ser du programmet for KulturKlubben. Når du har købt dit medlemskab til KulturKlubben og er logget ind på din profil, kan du vælge mellem de forestillinger du ønsker at købe billetter til. Vælg pristypen KulturKlubben til 175 kr. + gebyr. Du skal vælge minimum 4 forestillinger. Når du har valgt minimum 4 forestillinger kan du købe dine billetter til KulturKlubbens særpris.

Få et overblik over KulturKlubbens forestillinger nederst på denne side

KulturKlubben er åben hele året

Medlemskabet i KulturKlubben gælder indtil 31. maj 2025. Der kan købes billetter til KulturKlubbens særpris i hele denne periode. Der tages forbehold for udsolgte forestillinger.

Tilkøb flere forestillinger

Har du for alvor forelsket dig i vores KulturKlubben-program, er det selvfølgelig altid muligt at købe billetter til flere forestillinger end de minimum 4 forestillinger. Ved tilkøb af billetter til flere forestillinger logger du blot ind på din profil på vores hjemmeside og vælger KulturKlubbens særpris på forestillinger fra programmet.

Medlemsfordele

Som medlem af KulturKlubben får du i oktober også tilbudt yderligere 8-10 forestillinger i foråret 2025, som ligeledes kan købes til KulturKlubbens særpris på 175 kr. + gebyr pr. billet. Derudover kan medlemmer også blive tilbudt eksklusive rabatter til andre forestillinger samt mulighed for at købe billetter i pre-sale eller lignende

Alle billetter købt gennem KulturKlubben er inklusiv fri garderobe.

Se programmet for KulturKlubben herunder: