fbpx
  • 24. oktober 2024 kl. 18:00
  • Ringsted Kongrescenter

Heino Hansen

Heino Hansen vender tilbage til Ringsted Kongrescenter med nyt show 24. oktober 2024. Glæd jer til Heino Hansen’s Første Afskedsshow!

I 2024 får “Heino Hansen’s Første Afskedsshow” premiere, og vi skulle hilse fra Heino og sige, at det gider du godt at se!


”Det bliver ikke gammel vin på nye flasker. Det bliver ikke engang vin. Hvis det sidste gang var vin, så er det her champagne. Eller i hvert fald som minimum cava. Cava smager ærligt også bedre end champagne – ja du betaler for navnet, hvis man spørger mig. Jeg ved ikke en skid om vin eller pagne. Hvis sidste show var en lager-øl, er det her en porter. En gammel bitter porter, der virkelig hader Knud Brix fra Ekstra Bladet.

Det korte af det lange – jeg er i gang med at udvikle et ambitiøst, modigt, lidt for ærligt – og ikke mindst virkelig sjovt show til jer. Glæder mig til at se jer igen – jeg har savnet jer!”
Nu skal chancen gribes for at opleve et comedy-show af højeste kaliber, når den prisvindende og folkekære Heino endnu en gang vil være at finde på de skrå brædder landet over på sin nye comedy tour.


Spar 15% på overnatning hos Scandic Ringsted når du køber billet til et show i Ringsted Kongrescenter

Scandic Ringsted er nabo til Ringsted Kongrescenter og er derfor det oplagte sted at overnatte efter en aften fuld af store kulturoplevelser i Ringsted Kongrescenter.

Læs mere om bestilling af overnatning til særpris her: https://ringstedkongrescenter.dk/info/overnatning/

  • 24. oktober 2024 kl. 18:00
  • Ringsted Kongrescenter