• 28. oktober 2022 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter

Specialklassen


Trioen Specialklassen besøger Ringsted Kongrescenter med deres nye show “Intet aftalt” til efteråret 2022!

Publikum ved ikke, hvad der venter dem og ikke to shows er ens men én ting er sikkert: Når “Specialklassen” rammer Ringsted Kongrescenter med det nye show “Intet Aftalt”, bliver det stærkt underholdende. Rasmus Søndergaard, Kasper Le Fevre og Kasper Gattrup danner tilsammen trioen, der på elegant og legende vis inddrager publikum i sine shows, og som siden 2008 har improviseret sig igennem tv-optrædener, radio og musicals. Ud fra stikord og forslag fra salen leverer gruppen et nyt og unikt comedyshow hver aften, som er samtidsaktuelt og en klasse for sig selv.

“Det er vores oplevelse, at publikum elsker at få lov til at have en finger med i spillet, og det vil der bestemt ikke blive mindre af i 2022! Rammerne er fastsat, men indholdet er unikt hver eneste aften,” fortæller Kasper Le Fevre.

Siden “Specialklassen” opstod for over 12 år siden, er det ikke kun på scenen, de har haft succes. I 2012 havde gruppen premiere på deres egen impro-comedyserie på DR2, Hotel Zimmerfrei, som i 2014 vandt prisen for “Bedste Comedy-format” i Cannes.

I 2020 fik “Specialklassen” sit eget radioprogram på Radio4, Tryghedssamfundet, der hver uge giver lytterne en satirisk pause fra ordentlighed og moralsk forventning med aktuelle emner og tendenser samt besøg fra deres velkendte sketches – blandt andre René & Mor og Palle fra Kalundborg.

  • 28. oktober 2022 kl. 20:00
  • Ringsted Kongrescenter